Paul Bondam (l) nam de voorzittershamer over van Ard Blom
Paul Bondam (l) nam de voorzittershamer over van Ard Blom Etienne Hessels

Paul Bondam nieuwe voorzitter Stichting Zomerfeest Gorinchem

26 maart 2024 om 09:58 Evenementen

GORINCHEM Stichting Zomerfeest Gorinchem heeft een nieuwe voorzitter: Paul Bondam. Met ingang van 1 maart heeft Paul Bondam de voorzittershamer overgenomen van Ard Blom. 

Ard Blom was sinds 2013 nauw betrokken bij het Zomerfeest. Eerst als sponsor, vanaf 2016 als penningmeester en sinds 2018 als voorzitter. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Zomerfeest zoals het er nu uit ziet: na 40 jaar is het nog steeds een feest voor jong en oud met een afwisselende programmering georganiseerd door ruim 80 vrijwilligers uit Gorinchem en mede mogelijk gemaakt door het Gorinchemse bedrijfsleven.

TIENDE VOORZITTER

Paul Bondam zal, als tiende voorzitter in 40 jaar Zomerfeest, de leiding nemen over de stichting en de grote groep vrijwilligers en zich inspannen om het Zomerfeest Gorinchem verder te ontwikkelen en te versterken.

Paul Bondam brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol als voorzitter van Stichting Zomerfeest Gorinchem. Zo is hij ondernemer en directielid van diverse bedrijven.

In zijn nieuwe rol zal Paul zich richten op het verder voortzetten van het succes van het Zomerfeest Gorinchem en het versterken van de banden met de lokale gemeenschap, sponsoren en partners. Het doel is om gezamenlijk een onvergetelijke ervaring te creëren voor de bezoekers van het Zomerfeest.

Over zijn benoeming zegt Paul: ,,Ik kijk ernaar uit bij te dragen aan Zomerfeesten die de inwoners van Gorinchem vanaf 6 jaar tot en met 98 jaar blijven verbinden.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie