De roeiers van de Gorcumse in de clubkleuren rood-wit
De roeiers van de Gorcumse in de clubkleuren rood-wit Aangeleverd

Allereerste Vestingregatta in Gorinchem

29 maart 2024 om 08:02 Sport

GORINCHEM Dit jaar bestaat de Gorcumse Roei & Zeil Vereniging 100 jaar. Ter ere van dit jubileum houden ze zondag 7 april de allereerste Vestingregatta op het Kanaal van Steenenhoek. Ze nodigen alle roeiliefhebbers uit om deel te nemen aan een mijlpaal in de roeigeschiedenis. Midden in het groene hart, in het pittoreske en historische vestingstadje Gorinchem, dat bekend staat als de mooiste vestingstad van Nederland.

Het belooft een dag vol plezier, prestaties en cameraderie te worden. Roeien op het Kanaal van Steenenhoek biedt een unieke ervaring. Met zijn kalme wateren, omgeven door wuivend riet en temidden van de ganzen, futen, eenden en zwanen, is dit kanaal het perfecte decor voor een prachtige roeiwedstrijd. Of je nu een doorgewinterde roeier bent of net begint met deze geweldige sport, deze primeur biedt voor elk niveau een unieke kans. Met veel verschillende nummers is er een uitdaging op maat voor iedereen. Dus verzamel je team, en bereid je voor op een dag vol adrenaline op het water.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze eerste editie van de Vestingregatta en schrijf je vandaag nog in. Meer informatie op https://sites.google.com/a/gorcumse.com/www/vestingregatta

advertentie
advertentie