Gorcum Live bestaat 10 jaar!
Gorcum Live bestaat 10 jaar! Richard van der Pol

Gorcum Live bestaat 10 jaar!

zaterdag 26 november 2022 20:30 tot zondag 27 november 20:00

Hiep Hiep Hoera! Gorcum Live bestaat 10 jaar!

We vieren dit prachtige jubileum het hele weekend van 26 en 27 november met een dubbel programma. Op zaterdagavond speelt het achtkoppige Hole In The Sky: een Gorcumse coverband met een breed repertoire aan bekende pop en rock covers en met maar liefst 4 zangers en zangeressen. Zij hebben lokaal al de nodige optredens verzorgd waaronder op het Hippiefestival afgelopen zomer. In het voorprogramma staat het talentvolle singer/songwriter duo Tess & Ruby! De zaal is open vanaf 20.30 uur.

Op zondagmiddag vanaf 13.00 uur is het tijd voor het jaarlijkse akoestische festival Dock Live. Dit jaar wordt Dock live voor het eerst onder de vlag van Gorcum Live georganiseerd. De traditie van samen eten van wat iedereen meebrengt, is meegenomen en er staan diverse akoestische acts op het programma. 

Een nieuw aspect is dat Dock live elk jaar een ander thema heeft. Dit jaar is dat Ode aan jouw held(en). Dutch & Daisy spelen onder meer liedjes van John Hiatt en Elvis Costello, Katelynn,speelt liedjes van Demi Lovato en Amy Winehouse. Zo=Zoë komt met liedjes van Eva Cassidy en Katie Melua. Donna zingt samen met Blues Department Emmylou Harris en Peter Rikkers maakt een reis langs al zijn muzikale helden samen met een aantal muziekvrienden. 

Tijdschema:

13:00 uur Peter Rikkers

14:00 uur Katelynn

15:00 uur Dutch & Daisy

16:00 uur Zo=Zoë

17:00 uur Donna & Blues Department

18:00 uur DJ Yf

Tussen de bedrijven door en op het eind kunnen we dansen want dan draait DJ Yf! Zij mag als een van de grondleggers van Gorcum Live natuurlijk niet ontbreken op het 10-jarig jubileum. 

Voor zowel zaterdagavond als zondagmiddag geldt dat de entree gratis is!

Locatie