Logo De Merwefilmers
Logo De Merwefilmers De Merwefilmers

De Merwefilmers zijn weer begonnen

dinsdag 27 december 19:30 - 22:00

Na de zomerstop is op 1 september het nieuwe seizoen van Film- en Fotoclub De Merwefilmers van start gegaan. Elke dinsdag is er clubavond voor de filmers. Op de oneven donderdagen voor de fotografen. Elk lid mag zowel de film- als fotoavonden bezoeken. 

Op een schitterend groot projectiescherm met hoge resolutie wordt elkaars werk bekeken en in groepsverband besproken. Met opbouwende kritiek worden de makers gestimuleerd hun werk, waar nodig,  te verbeteren. Altijd in een vriendschappelijke sfeer met openheid en respect voor ieders opvatting.  Ook worden er regelmatig sprekers uitgenodigd die een presentatie geven over een bepaalde discipline.

Er worden geen eisen gesteld aan camera of verdere uitrusting. Iedereen met een film- of fotopassie is welkom. Deelt u die passie? Kom dan eens vrijblijvend de sfeer proeven in ons gezellige clubhuis (de voormalige voetbalkantine van VV Schelluinen) aan de Sportlaan 1 in Schelluinen. Meer informatie vindt u op onze website www.demerwefilmers.nl