Gorcum Live presents: Red Hot Cilinators
Gorcum Live presents: Red Hot Cilinators Richard van der Pol

Gorcum Live presents: Red Hot Cilinators

zaterdag 25 juni 2022 20:30 t/m zondag 26 juni 0:00

Zaterdag 25 juni is het bij Gorcum Live tijd voor een ongetwijfeld spetterend en energiek optreden van de Red Hot Chilinators.Na de stevige hardrock van Stormbringer en de rock-’n-roll van Street! kun je nu in de Aanlegsteiger genieten van een portie funkrock van de Red Hot Chilinators.

De tributeband met een Gorinchems tintje timmert inmiddels al een aantal jaartjes aan de weg en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd.Alle grote hits uit de beste periode van de Red Hot Chili Peppers komen deze avond voorbij. En dat met een sound die nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. 

Hun energieke, funky live performance zorgt gegarandeerd voor een moddervette avond!

Check ze ook op http://www.redhotchilinators.nl/

Zaal open: 20:30

Start: 21:00

Sluit: 00:00

Entree: Leden Gorcum Live gratis, entree € 4,-

Locatie: De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30, Gorinchem  

Locatie

  • de Aanlegsteiger
    Vissersdijk 30
    4201zd
    Gorinchem