Afbeelding
Caribabad

Merwede Triathlon 2022

zondag 26 juni 2022 9:30 t/m 9:30

26 juni 2022 is de vierde editie van de Merwede Triathlon. De Merwede Triathlon is een 1/8e triathlon. Een ideale trainingsronde voor de getrainde triatleet en een ware uitdaging voor de Gorcumse breedtesporter.Je kunt individueel deelnemen of in een team. Kleine sportievelingen kunnen deelnemen aan de Kids Triathlon. Opgeven kan voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De kinderen gaan 150 meter zwemmen, 4 kilometer fietsen en 1,2 kilometer hardlopen. Anders dit jaar dan voortgaande edities is dat kinderen ook als team kunnen deelnemen aan de Triathlon en dat we ook een ouder-kind Triathlon aanbieden. Ouders die graag met hun kind(eren) willen deelnemen zijn dus ook van harte welkom. Een super leuke ervaring om eens kennis te maken met de Triathlon sport.

Locatie

  • Caribabad
    Bataafsekade 8
    4204ax
    Gorinchem