De Onkruidenier
De Onkruidenier Slot Loevestein

Lezing: Eten aanpassen op klimaatveranderi

zondag 3 juli 2022 14:30 t/m 14:30

Wat doen we als de waterspiegel gaat stijgen? In de tentoonstelling Denkend aan water komen initiatiefnemers aan het woord die de relatie met water niet langer beschouwen als die met een vriend of vijand. Kunstenaarscollectief de Onkruidenier kijkt anders. Ze zoeken naar creatieve manieren waarop mens en natuur in de toekomst kunnen samenleven. Hoe kan het kweken van tomaten in een museum bijvoorbeeld helpen bij het bewaren van kunstwerken? Op zondag 3 juli is de 4e lezing in de waterreeks, waarin het collectief ‘de onkruidenier’ een lezing geeft over eten aanpassen op klimaatverandering. De lezing is inbegrepen bij je museumbezoek. Aanmelden: https://www.slotloevestein.nl/agenda/lezing-eten-aanpassen-op-klimaatverandering/.

Locatie

  • Slot Loevestein
    Loevestein 1
    5307
    Woudrichem