Zomeravondconcert Harp en Luit in Vuren
Zomeravondconcert Harp en Luit in Vuren Brassband Harp en Luit Vuren

Zomeravondconcert Harp en Luit in Vuren

vrijdag 8 juli 2022 19:30 t/m 20:30

De Vurense muziekvereniging Brassband Harp en Luit sluit traditiegetrouw het seizoen af met een zomeravondconcert. Dit openluchtconcert vindt plaats op vrijdagavond 8 juli op het dorpsplein tegenover de Spar aan de Mildijk in Vuren. De brassband verzorgt onder leiding van dirigent Anno Appelo een afwisselend programma. Tijdens dit concert zal ook de trekking plaatsvinden van de Grote Verloting. 

De brassband repeteert op woensdagavond van 20.00-22.30 uur in De Koels in Vuren. Heb je interesse om (weer) mee te komen spelen of om lessen te gaan volgen? Kom dan zeker naar dit zomeravondconcert. De leden van de muziekvereniging beantwoorden graag je vragen. Het optreden start om 19.30 uur, de toegang is gratis.

Locatie