Afbeelding
-

Bijbel Open Comité Werkendam

donderdag 29 september 2022 23:00 t/m 22:00

Bijbel Open Avond Werkendam              

Op DV 29 september 2022 hopen we weer een nieuwe Bijbel Open Avond te houden in Het Vlechtwerk in Werkendam. De avond begint om 20.00 uur. Vooraf krijgt u koffie/thee aangeboden en kunt u elkaar begroeten en ontmoeten. We beginnen de avond met een aantal liederen uit de bundel van Johannes de Heer en daarna zal Br. Johan Schep verder gaan met de studie van de brief van Paulus aan de Galaten. Wij zien uit naar wat de Here, door Zijn dienstknecht, tot ons heeft te zeggen. Eenieder die het verlangen heeft om de Here groot te maken en te luisteren naar Zijn stem is van harte uitgenodigd. De deuren staan open! Opnames van eerder gehouden avonden kunt u op de website www.bijbelopenwerkendam.nl terug luisteren.

Bijbel Open Comité Werkendam

Locatie

  • Dorpshuis het Vlechtwerk
    H.J. Roubosstraat 3
    4251bz
    Werkendam