Music & Misa: nieuw project bij GOOK

dinsdag 31 oktober 19:45 - 22:00

Het Gorcums Opera- en Operette Koor begint met een nieuw project Music & Misa ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van het koor. Er zijn open repetities op dinsdag 10 en 17 oktober, daarna kun je nog twee keer een repetitie bijwonen voor je definitief beslist of je projectlid wordt. Ingestudeerd worden songs uit Noord-Amerika, bijvoorbeeld uit Porgy and Bess en West Side Story. En uit Zuid-Amerika de Misa Criolla van de Argentijnse componist Ariel Ramírez.                                 Alle stemsoorten zijn welkom! 

GOOK repeteert elke dinsdag van 19.45 tot 22.00 in de bovenzaal van De Heul, Nieuwe Hoven 141, Gorinchem, behalve in de kerstvakantie.Zie voor meer informatie www.gook.nl                                     Het afsluitende concert is op zaterdag 1 juni 2024 om 20.15 in de Grote Kerk te Gorinchem. 

Locatie