Afbeelding
Peter Lusse

Peter Lusse & The One and Only - Sixties/Seventies Concert

dinsdag 21 november 2023 20:30 tot 22:00

Op dinsdagavond 21 november zullen Peter Lusse & The One and Only een nostalgisch feestje bouwen op het podium van Theater Peeriscoop. Een fijne band, een sympathieke zanger en vooral veel muziek uit de jaren 60 met een theatraal sausje.

U kent Peter Lusse wellicht nog van de televisieserie ‘Vrienden voor het Leven’, maar deze acteur is ook ontzettend muzikaal. Samen met de band “The One and Only” neemt hij ons mee naar het decennium waarin hij is geboren. De mooie jaren 60! 

Een historische periode waarin afgerekend werd met het juk van de oudere generaties. De jongeren van toen creëerden hun ‘eigen wereld’. Ketens werden afgeworpen, er werd geëxperimenteerd en de vrije liefde was een feit! Dit vinden we terug in de pakkende muziek uit die periode die tot vandaag nog swingt en ongekend populair is, zelfs onder de jongere generaties. 

De swingende sixties worden weer tot leven gewekt op het podium. Peter Lusse neemt met een groep professionele en gepassioneerde muzikanten ‘The One And Only’ het publiek mee terug naar die roerige jaren. De show bestaat uit geweldige muziek met het nodige theater en vooral veel plezier op het podium. Maar niet alleen op het podium. Ook voor het publiek is het natuurlijk genieten geblazen.

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. 

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via 0183-690022.

Locatie