Wat is jouw verhaal?
Wat is jouw verhaal? Wijkcentrum Rozenobel

Ontmoeten, verbinden, koffie en thee

dinsdag 19 december 10:00 - 11:30

Vind je het leuk of heb je het nodig om nieuwe mensen (uit de wijk) te leren kennen? Door met elkaar in gesprek te gaan kan dat lukken. Maar waar heb je het dan over? Door met elkaar te kletsen over grappige, interessante, serieuze en leuke vragen breken we het ijs binnen de kortste keren. Samen met de gastvrouw gaan we een waardevol gesprek aan.  De gesprekken staan open voor alle generaties, meningen en ervaringen. De groep komt op de derde dinsdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur bij elkaar. In het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid werd er vanaf begin 2022 maandelijks een bijeenkomst georganiseerd. Het motto bij onze bijeenkomsten: “Ontmoeten, verbinden, koffie en thee!” Hiervoor kunnen de kaarten van 1330 worden gebruikt (www.1330.nl)

Locatie