De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

zondag 3 december 2023 14:00 tot 15:30

Op zondag 3 december kan je samen met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Gorinchem. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis. 

Ooit waren de Heren van Arkel de onbetwiste machthebbers in Gorinchem. Zij hadden een geheim wapen waar niemand tegenop kon. Maar zij hadden ook een achilleshiel, die hen uiteindelijk toch ten val bracht. Hoe dat precies is gegaan? Dat is een van de dingen die je gaat ontdekken tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

De verteller verklapt je alle ins en outs over het legendarische geslacht Van Arkel: over hun opkomst en hun ondergang. Maar dat is lang niet alles, want gaandeweg deze vertelwandeling ga je kennismaken met nog veel meer historische Gorcumers. Je gaat op stap met soldaten en marskramers, edele ridders en geniepige verraders. Voor je het weet, zit je middenin een spannend historisch avontuur. 

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van al die historie tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem, een bijzondere belevenis voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.      

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 3 december 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Locatie