Gratis workshop: portretfotografie met smartphone compact- of systeemcamera

donderdag 30 maart 2023 20:00 t/m 22:30

Op donderdag 30 maart a.s. bij Film- en Fotoclub De Merwefilmers in Schelluinen. In een studiosetting, met fotolampen en achtergronden, wordt er die avond geëxperimenteerd met verschillende lichtbronnen en camera-instellingen.

Ons clublid Cornel van der Ven (afgestudeerd aan de fotovakschool, diploma vakopleiding Fotografie) begeleidt de avond. Als het u leuk lijkt om, geheel vrijblijvend, te kijken of er meer te halen is uit uw smartphone of fotocamera, meld u dan aan voor deze leerzame avond:  0615 137 532. U bent van harte welkom in ons gezellige clubhuis aan de Sportlaan in Schelluinen. De avond start om 20.00 uur. Meer informatie over onze vereniging vindt u op www.demerwefilmers.nl