Jong&Out Gorinchem voor LHBTI+ jongeren

zondag 28 mei 14:00 - 17:00

In 2007 werd in door COC Amsterdam de eerste Jong&Out groep opgericht. Daar konden lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse en andere jongeren van de LHBTI+ gemeenschap samenkomen om gezellig met leeftijds genoten leuke activiteiten te doen. Sindsdien hebben COC werkgroepen door heel het land heen een lokale Jong&Out opgericht. Ook in COC Gorinchem kunnen LHBTI+ jongeren gezellig langskomen bij een meeting.

Elke laatste zondag van de maand kunnen LHBTI+ jongeren t/m 18 gezellig meedoen met een Jong&Out meeting! Alle jongeren ongeacht seksualiteit of gender-identiteit zijn van harte welkom! Bij Jong&Out kan je nieuwe jongeren ontmoeten en samen elke maand met super leuke activiteiten meedoen zoals bowlen, karaoke, spelletjesmiddag, knutselen en meer! Je kan chatten op de Jong&Out app en op de hoogte blijven van wat je vrienden doen!

Elke derde Zondag van de maand (tenzij anders vermeld!) tussen 14:00 en 17:00 bij de Bunker (Vijfde Uitgang 3-5) in Gorinchem!

Locatie