Foto van Kirtan in Meerkerk vorig jaar.
Foto van Kirtan in Meerkerk vorig jaar. Marthe van Vloten

Kirtan - Mantra’s en meditatie

zaterdag 10 juni 2023 18:30 tot 22:30

Een Kirtan event op een bijzondere plek in Gorinchem, een voormalige munitiebunker. Vroeger gebruikt om wapens op te slaan, nu een plek voor ontwapening.We beginnen met een vuurceremonie onder leiding van Lars. Na het zetten van een intentie zijn we klaar om via de mantra’s in meditatie te komen. 

Ong namo guru dev namo betekent: “Ik buig mijn hoofd voor mijn hart”.Laat je meevoeren door mijn harmonium, de vele instrumenten van Lars Sørensen en Maarten Slot en de tweede stem van Manon Boogerd. 

Voel de verbinding met  jezelf en elkaar. Samen zingen brengt een krachtige energie die je in deze veilige setting helemaal mag ervaren. We eindigen met een ontspannende soundhealing waardoor je je  ervaringen uit de kirtan rustig een plekje kan geven.Inloop vanaf 1845, we  starten om 19:00 met de vuurceremonie en sluiten af rond 22:00 af met de Soundhealing. 

From my heart to yours, 

Marthe

Meer informatie en kaartverkoop via www.marrhevanvloten.com/events

Locatie