Watertorenfeest
Watertorenfeest Buurtvereniging De Watertoren

Watertorenfeest zaterdag 10 juni

zaterdag 10 juni 2023 0:00 t/m 1:00

Watertorenfeest

Buurtvereniging De Watertoren organiseert zaterdag 10 juni het jaarlijkse Watertorenfeest voor de hele buurt én omstreken. Om 13.00 uur starten we onder andere met de creamarkt, kinderspelletjes, springkussens, knutselen, de Gorcumse Pizzakeuken en een leuk gevuld podium met het Meezingcafé en livemuziek van Move it en The Returners. Vanwege het 60 jarig jubileum van Buurthuis De Aanlegsteiger kan er meegereden worden met een legertruck en is er een ballonnenclown. Vervolgens met z’n allen BBQ’en en vanaf 20.00 uur treedt Linda Maarseveen op. Het feest vindt plaats rond de Watertoren in de binnenstad van Gorinchem. Geen lid? Woon je niet in de buurt? Geen probleem, iedereen is van harte welkom!! 

Aanmelden BBQ en/of een kraam op de creamarkt uiterlijk 4 juni door een mail te sturen naar buurtverenigingdewatertoren@gmail.com Bellen of whatsappen kan ook: 06 83 53 53 43 


Locatie