Boekenbeurs Sleeuwijk

vrijdag 16 juni 2023 19:00 tot 22:00

Binnenkort kunnen alle boekenliefhebbers uit de regio hun vakantie-inkopen weer doen bij de 25e editie van de Boekenbeurs Sleeuwijk. Er is een groot aanbod aan boeken in diverse hoofdcategorieën: informatief, kinder- en jeugdboeken, romans (paperback en hardcovers), Nederlandse literatuur, levensbeschouwelijk en pockets. Dit jaar zullen voor de eerste keer de informatieve boeken opgesplitst in een aantal categorieën neergezet zijn.

Op vrijdag 16 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur staan de deuren open van de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk, Notenlaan 69. Vanwege deze jubileumeditie zullen er op zaterdag allerlei acties zijn waarbij het getal 25 een belangrijke rol speelt. Tussendoor wat drinken en even de benen strekken is ook mogelijk in de koffiehoek. 

De gehele opbrengst zal zoals alle jaren eerlijk verdeeld worden over een aantal goede doelen, die allemaal een link hebben met mensen uit Sleeuwijk en omgeving. 

Locatie