Man moet auto inleveren in Gorinchem na drie keer rijden zonder rijbewijs

25 oktober 2018 om 09:12 partnercontent

GORINCHEM De politie heeft in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 oktober 2018 een auto in beslag genomen van een 30-jarige man uit Giessenburg. De auto van de man stond geparkeerd in de Westwagenstraat in Gorinchem. Agenten controleerden daar rond 23.30 uur in verband met klachten over foutparkeerders.

De Giessenburger wilde een boete voorkomen en reed in zijn personenauto weg. Toen agenten zijn kenteken invoerden in hun telefoon, zagen zij dat de eigenaar van het voertuig geen rijbewijs had.

Hierop hebben de agenten de man een stopteken gegeven. Toen bleek dat de eigenaar van de auto achter het stuur was en dat hij dus zonder rijbewijs reed. Uit het computersysteem bleek ook dat dit de derde keer in tien maanden tijd is dat de dertiger zonder een rijbewijs reed. Na overleg met de Officier van Justitie werd besloten dat naast het proces-verbaal ook het voertuig in beslag genomen werd. Het voertuig werd getakeld en de Officier van Justitie zal verder beslissen over de verdere vervolging.

advertentie
advertentie