Osteopaat Jan Maes staat voor u klaar!
Osteopaat Jan Maes staat voor u klaar! Jan Maes

Osteopathie praktijk geopend  in Vuren

1 februari 2018 om 14:38 lokaal Deel je nieuws

Sinds kort is er een nieuwe zorgverlener bij in de regio Gorinchem. Osteopathie Maes heeft zijn deuren geopend aan de Molenlaan 3 in Vuren. De eigenaar, Jan Maes, oefent hier twee dagen per week zijn vak osteopathie uit, op maandag en woensdag. Osteopathie is een geneeswijze die uitgaat van een holistisch principe, dat wil zeggen: Het lichaam bestaat uit 1 geheel en wordt ook als zodanig behandeld.

In Nederland valt osteopathie nog onder de alternatieve zorg maar in de landen om ons heen (onder andere Engeland, België en Frankrijk) is het een erkend medisch beroep. In de Verenigde Staten is het zelfs al erkend sinds 1966 en maakt het deel uit van de reguliere geneeskunde. 

Voor een grote verscheidenheid aan klachten kunt u terecht bij de osteopaat. Veel voorkomende klachten zoals hoofdpijn, nek/schouderpijn, lage rugpijn, buikpijn, vermoeidheid, uitstralende pijnen en chronische onverklaarbare klachten of klachten waar u 'mee moet leren leven' vallen binnen het vakgebied van osteopathie. Ook is osteopathie uitermate geschikt voor preventie. Komt er een drukke periode aan op het werk, neemt u binnenkort deel aan een sportevenement of wilt u uw lichaam gewoon goed onderhouden? Dan kunt u terecht bij Osteopathie Maes! 

Osteopathie valt onder alternatieve geneeswijzen en hiervoor hebben veel verzekeraars in het aanvullende pakket een vergoeding. Via www.osteopathiemaes.nl kunt u zien wat uw verzekeraar vergoed.

Voor vragen of een afspraak kunt u terecht op de website, of via email (info@osteopathiemaes.nl) of telefoon (06-43719030, ook whatsapp)

De koffie staat klaar bij Osteopathie Maes!

advertentie
advertentie