Engelse les op het Altena College
Engelse les op het Altena College Altena College

Groep 8: schrijf je in voor Anglia-lessen op het Altena College!

27 september 2019 om 14:39 Onderwijs Deel je nieuws

Zit jij in groep acht en wil je nóg beter worden in Engels? Schrijf je dan in voor lessen Anglia op het Altena College in Sleeuwijk! In maximaal tien middagen krijg jij in kleine groepjes les, afgestemd op jouw niveau. De lessen beginnen eind november en duren tot begin april.

De Anglia-lessen worden op maandag- en donderdagmiddag gegeven van 15.45 tot 16.45 uur. Bij je inschrijving kan je aangeven welke dag jou het beste uitkomt. In april sluit je jouw Anglia-avontuur af met een examen én een feestelijke diploma-uitreiking!

De lessen worden gegeven door docenten van het Altena College, samen met bovenbouwleerlingen die het Anglia-examen op het hoogste niveau hebben afgelegd. Om de kosten voor het gebruik van boeken en het examen te dekken, is er een eigen bijdrage voor Anglia van vijfendertig euro.

Kennismaken met de middelbare school:
Als je meedoet aan Anglia, heb je een voorsprong als je op de middelbare school met Engels verder gaat. Bovendien maak je op een leuke manier alvast kennis met de middelbare school! Het Altena College is al ruim vijftien jaar een Anglia-school. In de brugklas en in havo/atheneum 3 volgen alle leerlingen lessen Anglia, in de andere leerjaren is het een keuzevak. Je kunt op het Altena College tot het hoogste niveau Anglia-examen doen!

Schrijf je in!
Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anglia@altenacollege.nl. Inschrijven kan van 4 tot 14 oktober via www.altenaengels.nl, onder het kopje ‘Anglia’.

advertentie
advertentie