Verbraak en Van Bijnen
Verbraak en Van Bijnen persfoto

Vrijdagavond 15 november: Verbraak en Van Bijnen in Het Zevende Huis.

7 november 2019 om 17:19 Podiumkunsten Deel je nieuws

New Orleans… een verloren Mariachi-trompetter… de ritmesectie van een draai-orgel… een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden… ontroerende liedjes... swingende...

Duo virtuoze en grappige muzikanten in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong...

Joost Verbraak en Jan van Bijnen, in het dagelijks leven multi-instrumentalisten voor o.m. Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs en Ralph de Jongh, zetten de luister- en festivalpodia op hun kop met een uitgekiende muziekmix.

Hun debuutplaat kwam eind 2016 uit via CRS/Continental: ‘2nd Line City’. In 2018 ziet ‘Endless Road’ het daglicht, een plaat met louter eigen werk.

Omdat de verhalen een steeds grotere plaats innemen van hun shows, maken ze nu de overstap naar het theater. U kunt dat meemaken! Ze staan op Vrijdag 15 november in Het Zevende Huis:

Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur Voorprogramma: Buitelaar & van Drunen. Entree: gratis. Er staat een hoed voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren via: info@hhmusica.nl. Koffie, thee en lekkers staan voor u klaar. het Zevende Huis staat in de Knipsteeg te Gorinchem op nr 7!

advertentie
advertentie