Johanners Hocque Jongerencultuur in Gorinchem De roerige jaren 70

9 november 2019 om 20:22 Historie Deel je nieuws

Terug blik in de jaren 70.

Veel ouderen die de tijd in Gorinchem hebben meegemaakt denken er nog steeds met weemoed aan terug. Muziek, puch het uitgaansleven De Pul. 't Buitenbeentje, Moksha en Old Inn. Alles staat beschreven in het fantastisch boek. Zelfs het Koninklijke Bibliotheek heeft er een in bezit.

Geef het met de aankomende feestdagen cadeau of koop het nu. Het is zeker de moeite waard! Alle herinneringen komen weer boven.

Johanners Hocque
Jongerencultuur in Gorinchem
De roerige jaren 70

€ 22.62

In dit boek staan twee hippe jongens Fred en Joop centraal in deze ontroerende en speelse korte verhalen. Ze ontmoeten elkaar en anderen in jeugd cafés. Trekken met een lelijk Eend er op uit door Europa. Belanden tussen opgeschoten Belgische jongeren en Duitse Skinheads. Protesteren tegen de overheid wegens het sluiten van de jeugdsoos de Moksha. Jeugdbende terroriseert café eigenaren, geweldexplosie in een jongeren café. Een vriend verdronken in een droogdok op een scheepswerf. Een vriend overlijdt door drugs en word door zijn vader dood aangetroffen in zijn stoel. Na een Amerikaanse party komt Fred in het ziekenhuis terecht.

Het boek kopen.Te gek man!

 

 

 

advertentie
advertentie