Jannie Mastenbroek met haar boek MPS River Mermaid
Jannie Mastenbroek met haar boek MPS River Mermaid A. Mastenbroek

Boekenweek: Jannie Mastenbroek debuteert met thriller MPS River Mermaid

10 maart 2020 om 15:35 Kunst Deel je nieuws

De boekenweek is dit jaar van 7 t/m 15 maart, dit betekent dat u bij aanschaf van het boek MPS River Mermaid, het boekenweek geschenk er gratis bij krijgt. Sinds kort is Nederland een auteur rijker. Jannie Mastenbroek heeft namelijk een thriller geschreven en deze is in februari gepubliceerd. Het boek is leuk om te lezen voor een grote doelgroep, mensen die ooit zelf een riviercruise hebben gemaakt, of er hebben gewerkt, en natuurlijk voor mensen die gewoon graag (thrillers) lezen. Of misschien heeft u al vaak een cruiseschip aan de kade van Gorinchem zien liggen, en vraagt u zich af wat zich hier zoal afspeelt, of in dit geval wat er zich zou kunnen afspelen.
Tijdens haar vakanties op verschillende schepen ontstond het idee voor dit boek. Ze vindt het belangrijk dat ook mensen met een e-reader dit boek kunnen lezen. Dus heeft ze MPS RIVER MERMAID in 2 versies uitgegeven.
Het boek gaat over Sunny, ze is weggelopen van huis en komt terecht op het rivier cruiseschip de MPS River Mermaid. Hier sluit ze vriendschap met Thomas. Hij draagt een groot geheim bij zich. In haar hut vindt ze het dagboek van Maria. Wanneer ze probeert de waarheid over haar verdwijning te achterhalen en ook nog eens achter het geheim van Thomas komt, loopt ze zelf groot gevaar. Ternauwernood weet ze te vluchten. Twintig jaar later gaat ze op vakantie met haar moeder Marijke, en komt ze per toeval weer op de MPS River Mermaid terecht. Heden en verleden lopen in elkaar over, wanneer ze oog in oog komt te staan met de man uit haar ergste nachtmerries.
Ze is nog bezig om het vervolg “MPS River Mermaid – HET LEVEN GAAT DOOR” af te ronden. Dit boek gaat verder waar het eerste verhaal gestopt is. Het speelt zich niet meer op een schip af, maar alle nieuwe gebeurtenissen hebben wel te maken met de oude crew. De hoofdpersoon (Sunny), maakt in een rap tempo heel veel mee, en kan daarom maar 1 ding doen en dat is veranderen. Dader wordt slachtoffer en andersom. En ondanks dat het een thriller is zitten er hier en daar ook weer wat grappige scènes in.

E-book en paperback zijn beide te bestellen via elke (online) boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Wilt u meer weten over MPS RIVER MERMAID ? . Sinds kort heeft Jannie Mastenbroek een eigen website www.bravenewbooks.nl/janniemastenbroek. Op deze site zal ook bekend gemaakt worden vanaf wanneer het vervolg MPS RIVER MERMAID – HET LEVEN GAAT DOOR te bestellen is.

advertentie
advertentie