Lekker dansen met LaRizz!
Lekker dansen met LaRizz! Andra van Hofwegen

CBS De Tamboerijn sluit een bijzonder schooljaar feestelijk af!

10 juli 2020 om 11:15 Onderwijs Deel je nieuws

Het einde van het schooljaar nadert. Veel kon dit jaar helaas niet doorgaan, maar dankzij een actieve oudercommissie sluiten de kinderen van CBS De Tamboerijn het corona-jaar toch spectaculair af.

Geen schoolreisje, geen Paaslunch, geen Koningsspelen, geen projectweek … allemaal in het water gevallen door corona. Maar gelukkig voor de kinderen van CBS De Tamboerijn heeft de oudercommissie ter afsluiting op de valreep nog een geweldig slotfeest georganiseerd!

LaRizz Dancestudio verzorgde op het plein met alle kinderen de openingsdans en vervolgens konden de jongsten gaan genieten van de muzikale, interactieve voorstelling Peter en de Wolf door Boomgaard theaterproducties. Ondertussen vermaakten de oudere kinderen zich op een stormbaan in de gymzaal of met een dansworkshop. Naast een lekkere pannenkoek was er dankzij sponsor Van Weenen ook voor alle kinderen nog een gezonde fruitsnack!

CBS De Tamboerijn is een kleinschalige christelijke basisschool binnen de wallen van vesting Gorinchem. Bewegen en gezonde voeding staan bij De Tamboerijn hoog in het vaandel. Voor meer info over de school zie www.tamboerijn.nl 

Van Weenen zorgde voor een gezonde snack.
Alle aandacht voor Peter en de Wolf.
Op een stormbaan in de gymzaal kunnen de kinderen van De Tamboerijn al hun energie kwijt!
advertentie
advertentie