Gelukkig kan Gorinchem in Dialoog dit jaar Digitaal doorgaan

29 oktober 2020 om 17:59 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

In de tweede week van november is het traditie, dat Gorinchem in Dialoog dialoogtafels organiseert bij bedrijven en particulieren door de hele stad heen. Door het virus is dat dit jaar helaas niet mogelijk.

Dankzij de inzet van een drietal dialoogbegeleiders (Marleen van Zwienen, Marcel Dassen en Ab Groothedde) is het mogelijk om dit jaar digitale dialoogtafels te houden.

Het thema dit jaar: ‘Erbij horen in Coronatijd.’

De digitale dialoogtafels zijn, bij voldoende deelnemers, toegankelijk op:

1.    Maandagavond 9 november, van 19.30 tot max 21.30 uur

2.    Dinsdagmiddag 10 november, van  13.30 tot max. 15.30 uur                   

3.    Dinsdagavond 10 november, van 19.30 tot max. 21.30 uur

4.    Woensdagmiddag 11 november, van 13.30 tot max. 15.30 uur (kunstdialoog!)

5.    Woensdagavond 11 november, van 19.30 tot max. 21.30 uur

6.    Vrijdagavond 13 november, van 19.30 tot max. 21.30 uur.

Dat zijn bij elkaar minder tafels dan onder normale omstandigheden. Bij iedere tafel is een deskundige gespreksbegeleider aanwezig, die ook als host fungeert.

Meldt u aan via  https://gorinchemindialoog.nl/. Vermeld bij uw aanmelding vooral, aan welke tafel u wilt deelnemen en ook, wat uw tweede keus is. Aan het begin van de dialoog week ontvangt u een bevestigingsbericht van uw deelname, de tafel waarbij u bent ingedeeld en de manier waarop u zich kunt aansluiten.

Wilt u op een ander moment in het jaar graag een dialoog gesprek? Laat het weten. Het is dan fijn als u ook al een aantal deelnemers en een thema hebt. Noem ook de periode van het jaar. Wij  kijken of er dan een dialoogbegeleider beschikbaar is.

Uiteraard hopen we voor nu op voldoende deelnemers. Bij overschrijving van het aantal zal geprobeerd worden extra tafels georganiseerd.

Gorinchem in Dialoog. 

advertentie
advertentie