Rubiamorena
Rubiamorena Fotograaf van Rubiamorena

Rubiamorena - Rendez-Vous

9 december 2020 om 15:14 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Op zondagmiddag 31 januari zal Rubiamorena haar muziekvoorstelling ‘Rendez-Vous’ spelen in Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 16:00 uur. Helaas is onze bar waarschijnlijk nog gesloten, maar de foyer is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De voorstelling wordt ook nog live gestreamd. Bij aankoop van een livestreamticket kunt u vanuit uw woonkamer meegenieten van deze geweldige voorstelling.

Ontmoet op deze muzikale rendez-vous twee muzikale reizigers die de ruggengraat vormen van de akoestische Nederlandse band “Rubiamorena”. Laat u verrassen op deze reis door de passie waarmee de gitarist en zangeres prachtige en uiteenlopende nummers van diverse iconen uit de muziek vertolken die hen hebben geïnspireerd op hun muzikale weg.

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten besloten ze samen een muzikale carrière op te bouwen. Verloofden zich al snel, trouwden en reisden door heel Europa om te spelen. Al vijf  jaar op rij touren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen zomer hun eerste muziekvideo van het Engels - Franse nummer "Jour d'Amour" opnamen.  Zij komt uit de jazz, soul en pop-hoek en was al jong geïnspireerd door het Franse chanson. Zijn basis ligt in de èchte oude rock en blues en raakte later betoverd en door de verschillende virtuoze Flamenco stijlen. Tijdens deze muzikale voorstelling leert u tussen de liedjes dit echtpaar beter kennen, wat hen inspireert en welke dromen ze najagen.

Muziek is universeel, het vertelt een verhaal, een emotie, het laat je ontroeren en herinneren. Muziek is iets magisch, muziek heelt en verbindt. Één ding is zeker; wanneer zij u mogen verwelkomen bent u op deze "rendez-vous" gegarandeerd niet alleen.

De prijs voor een zaalticket is € 12,50. Voor de livestreamtickets betaalt u €7,50 als u alleen kijkt en voor 10 euro mag de hele huiskamer meegenieten. Tickets voor de zaal en de livestream staan te koop op www.peeriscoop.nl. De livestream tickets vindt u onder de tab “livestream tickets”.

advertentie
advertentie