ikzelf
ikzelf Cobi Oosterling

Nieuwe roman van Cobi Oosterling: Huis Het Erf

6 juni 2021 om 10:31 Overig Deel je nieuws

GORINCHEM Coby Oosterling publiceert binnenkort komt de nieuwe spannende roman ‘Huis Het Erf’. In een prachtig verbouwd landhuis wonen mensen die uiteindelijk allemaal een van de puzzelstukjes kennen rond het raadsel van de verdwenen diamanten en de stapel bankbiljetten van Clair.

Clair wordt getroffen wordt door een ernstige vorm van Covid. Zij komt langdurig in het ziekenhuis en mag geen bezoek ontvangen, ook niet van haar zoon Pieter. De administratieve rompslomp die hoort bij ‘leven’ komt op de schouders van Pieter, die tot de ontdekking komt dat hij heel veel over zijn moeder niet weet. Door alle regels waaraan we ons moesten houden sloeg mijn fantasie op hol: kun je in deze tijd een grote kraak zetten met alle gevolgen van dien. Wat doe je met gestolen diamanten. Hoe ga je om met ‘zwart’ geld als in de hele wereld geen geld meer wordt uitgegeven, en als dat wel zo is, allemaal via pinbetalingen? 

Huis Het Erf verschijnt bij Uitgeverij ClusterEffect als fysiek boek, als e-book en als luisterboek. Lees meer op www.cobi-oosterling.nl

advertentie
advertentie