Ereleden Bert Ippel (links) en Jo Zandee onthullen de nieuwe aanwinst
Ereleden Bert Ippel (links) en Jo Zandee onthullen de nieuwe aanwinst Petra Assink

Harp en Luit trots op nieuwe aanhangwagen

7 juli 2018 om 15:30 lokaal Deel je nieuws

Tijdens het zomeravondconcert van muziekvereniging Brassband Harp en Luit en slagwerkgroep StiX op vrijdag 6 juli werd een nieuwe aanwinst onthuld. Ereleden Bert Ippel en Jo Zandee onthulden de nieuwe trots van de Vurense muziekvereniging: een aanhangwagen. Deze aanhangwagen is nodig voor het vervoer van met name de slaginstrumenten, zoals pauken, trommels, drumstel, xylofoon en klokkenspel.

De nieuwe aanwinst is mogelijk gemaakt door diverse sponsors: de Stichting Rivierenlandfonds, Van Ekeren Verzekeringen, Tredion Gorinchem, Groeneveld Groep Gorinchem en DBI Techniek Hellouw. 

Voorzitter Sander van Tilburg kreeg van Dick Visser van Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een cheque overhandigd ter waarde van EUR 1.500,00.

Voorzitter Sander van Tilburg ontvangt een cheque van Dick Visser Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden) ter waarde van EUR 1500,00
Cheque van Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden
De nieuwe aanhangwagen van Brassband Harp en Luit en slagwerkgroep StiX -  Van links naar rechts: Jo Zandee, Sander van Tilburg (voorzitter), Renee Kuzee (Rivierenlandfonds), Dick Visser (Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden) en Bert Ippel
advertentie
advertentie