Poster
Poster PoGo

PoGo Bevrijdingsfeest

2 mei 2019 om 15:04 lokaal Deel je nieuws

Bevrijdingsfeest PoGo verhuist naar binnen

PoGo organiseert zondag 5 mei een groot Bevrijdingsfeest. Vanwege de slechte weersvoorspelligen is besloten om het evenement binnen de muren aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem te houden. Burgemeester Melissant opent het feest dat om 13.30 uur begint. De deuren zijn open vanaf 12.45 uur.

Thema van de dag is 'Vrijheid is niet vanzelfsprekend.. Vrijheid verdedig je.. Vrijheid koester je..Vrijheid vier je op Bevrijdingsfestival Gorinchem bij Poppodium PoGo'.

Het grote podium wordt constant bevolkt door de bands Vale Gieren (covers), Now What (Stray Cats), JHNNMN (rockcovers), Thrak (psychedylische rock), Reddsome (bluesrock) en Art de Thriomphe (rap). De intermezzo's worden gevuld door de zangeres Jasmijne die zichzelf op gitaar zal begeleiden.

Heel bijzonder wordt ook de bijdrage van DJ Jan Millenaar, die legendarisch werd als vaste deejay van de Gorcumse discotheek de Carrousel van wijlen Huub van Kapel. Dat was in de zeventiger jaren, maar Millenaar is nog altijd actief.

'Geweldig om hier een bijdrage aan te mogen leveren en ik hoop heel veel oude bekenden weer te zien' aldus Millenaar. Het feest wordt afgesloten met de rapper Amita en DJ Sadclaw

De toegang is gratis.

advertentie
advertentie