Rad draaiavond Harp en Luit
Rad draaiavond Harp en Luit Johan Zandee

Ouderwets gezellige draaiavond Harp & Luit in Vuren

12 december 2019 om 11:31 Evenementen Deel je nieuws

Veel vlees, speelgoed en zelfs een compleet gourmetpakket voor 4 personen. Dat kun je allemaal winnen tijdens de draaiavond van Harp en Luit op zaterdag 21 december in De Koels in Vuren.

In Cultureel Centrum De Koels in Vuren zijn op zaterdagavond 21 december veel vleesprijzen te winnen tijdens de ouderwets gezellige draaiavond van muziekvereniging Harp & Luit.  Aanvang 19.00 uur.

Een avond vol spanning en gezelligheid met veel vleesprijzen in het vooruitzicht. Met het rad worden in circa 30 rondes onder andere gourmetschotels, kippen en rollades verdraaid. Ook de kalkoenen zullen niet ontbreken. Speciaal voor de jeugd zijn er diverse speelgoedprijzen te winnen.

Aan het einde van de avond wordt op het gratis lot een kalkoen verloot. Hiervoor moet je wel in de zaal aanwezig zijn. Maar voor het zover is, komt de superronde waarbij je een compleet Gourmetpakket voor vier personen  kunt winnen op het Rad van Avontuur, inclusief gourmetstel, borden, glazen, bestek, tafellaken, wijn en stokbrood. Kom dus naar Vuren en beleef het mee!

advertentie
advertentie