Bazuin Nieuwjaarsconcert
Bazuin Nieuwjaarsconcert Theo Bos

Bazuin-jeugd spettert er op los

18 januari 2020 om 12:50 Muziek Deel je nieuws


Tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie De Bazuin gaf het jeugdorkest o.l.v. Yavin Groenewegen een spetterende show. De kleinste muzikanten gaven een groots optreden en tot staande ovatie. Mooi om dat te zien dat jeugd enthousiast is met het bespelen van hun instrument. Maar er was meer te beleven op deze gezellige concertavond.


Jubilarissen
Marian Aaftink, Rianne Venderbos en Robert Stout (allen bestuursleden) werden toegesproken door voorzitter Hans Bos en bedankt voor hun verdienste in de afgelopen jaren. Het was voor het eerst dat Bos deze taak -handig en enthousiast- als voorzitter vervulde. Ere lid Piet Hootsen en lid van verdienste Anne Besems, beide 40 jaar lid van de vereniging, ontvingen de gouden Bazuinspeld en werden door Hans Bos zeer gewaardeerd en bedankt voor hun grote inzet. Beide heren zijn in het verleden ook voorzitter geweest.
De harmonie had een leuk programma samengesteld waar ook jeugdige solisten zich lieten horen. Altijd spannend om te doen maar het kwam allemaal goed uit de verf. Goed dat dirigent Jos Jansen ruimte geeft aan de jeugd. Werd zeer op prijs gesteld door het publiek. Een leuk concert met tot slot een bitterbal en een glaasje fris. Kortom. Mooie muziek gehoord in Gorinchem!
 

Bazuin nieuwjaarsconcert
Bazuin Nieuwjaarsconcert
Piet Hootsen
Anne Besems 40 jaar Bazuin lid goed voor de gouden speld
Piet Hootsen 40 jaar lid ontvangt de gouden Bazuin-speld van voorzitter Hans Bos
Jubilarissen 25 jaar: Marian Aaftink, Robert Stout en Rianne va der Laan-Venderbos
Bazuin Nieuwjaarsconcert
Bazuin Nieuwjaarsconcert
advertentie
advertentie