Mirjam van der Ham wordt door het opspelden van een aandenken gefeliciteerd door voorzitter Carolien Barger
Mirjam van der Ham wordt door het opspelden van een aandenken gefeliciteerd door voorzitter Carolien Barger eigen bijdrage

Popkoor0183 viert feest

18 februari 2020 om 16:15 Muziek Deel je nieuws

Afgelopen maandag tijdens de ledenvergadering van Popkoor0183 werd er taart gegeten en champagne gedronken! Dit ter gelegenheid van het 12,5 jarig lidmaatschap van één van de leden, Mirjam van der Ham, maar ook om het 20ste verjaardagsfeest van Popkoor0183 te vieren.

Het begon in februari 2000 toen Michel Valk een oproep plaatste in de regionale krant van Gorinchem. Maar liefst 120 mannen en vrouwen waren geïnteresseerd en Popkoor0183 was een feit.

Inmiddels is het grote koor van toen gereduceerd tot een iets kleiner koor met ambitie en kwaliteit. Na een groots optreden (True Colors) in de Nieuwe Doelen in Gorinchem heeft Michel de Valk in 2018 de overstap gemaakt naar een Tilburgs mannenkoor. Het (dirigeer)stokje werd overgenomen door Susanne van Althuis.

Nu repeteren ongeveer veertig vrouwen en mannen elke maandagavond in de Luisterpost 5-stemmige poparrangementen, gearrangeerd door de enthousiaste Susanne van Althuis.
In 2021 staat er weer een groot jubileumconcert op de agenda! De regie voor deze voorstelling zal in handen zijn van Marlous Luiten. De Boezem Boys zullen daar onder de bezielende leiding van Marlous ook een aandeel in gaan krijgen.

Natuurlijk kun je aansluiten bij het koor om te zingen en repeteren en uiteindelijk volgend jaar met ons een geweldige muzikale show neer te kunnen zetten.
Voel je welkom in de Luisterpost op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Popkoor0183, nog altijd in beweging...

 

advertentie
advertentie