Locatie De Smidse
Locatie De Smidse Monica Stout Fotografie

Eerste ‘thuiswerklocatie’ in Gorinchem geopend

7 april 2020 om 09:16 Nieuws Deel je nieuws

Met een “Home Office Away From Home”, oftewel een thuiswerkplek op locatie, is Connected Rooms het eerste bedrijf in Gorinchem die hiervoor de deuren van twee vergaderlocaties opent. Twee locaties in de binnenstad van Gorinchem zijn exclusief te boeken door thuiswerkers die in alle rust en privacy willen werken.

Begin dit jaar startte Connected Rooms met het aanbieden van inspirerende en unieke vergaderlocaties in Gorinchem. De goed gevulde agenda met trainingen, workshops, coaching sessies en vergaderingen liep snel leeg na de uitbraak van het Coronavirus. Na de recente maatregelen om alle bijeenkomsten tot 1 juni te verbieden, biedt de nieuwe onderneming nu een passend aanbod om twee locaties in Gorinchem beschikbaar te stellen voor schoolgaande, studerende en werkende mensen.

Via de website van Connected Rooms kunnen dag(deel)kaarten worden gekocht. De kaarten kosten €20,- excl BTW per dagdeel en €40,- excl. BTW per dag. Om de veiligheid te waarborgen is elke ruimte exclusief beschikbaar voor één persoon op hetzelfde moment, of maximaal vier personen van hetzelfde gezin. Daarnaast dient exclusieve toegang tot de locatie nog een doel; veel werkenden hebben te maken met bedrijfsgevoelige informatie die nu vooral wordt gedeeld via conference calls. Op deze manier waarborgen we ook privacy.

Een van de recensies: "wat een verademing om in alle rust te kunnen werken in De Smidse. Een mooie, lichte en rustige locatie en als je even wilt pauzeren loop je een rondje of koop je een lunch bij de lokale ondernemers in de mooie binnenstad van Gorinchem."

Het initatief is succesvol. In de twee weken dat dit initatief  wordt aangeboden hebben al een heel aantal mensen er met veel plezier gebruikt van gemaakt. Interesse? Bekijk de website voor meer informatie en bestel je dagkaart.

Info en dag(deelkaarten): www.connectedmeetingrooms.com

Instagram: @connectedroomsnl

advertentie
advertentie