speldende kinderen met ouder
speldende kinderen met ouder eigen archief

Unieke Speelbox voor kinderen van 2-12 jaar

19 mei 2020 om 14:32 Column Deel je nieuws

Na een kleine negen weken thuis zijn jouw kinderen hun speelgoed waarschijnlijk ook hartstikke beu. Logisch natuurlijk.
De LimonadeBrigade heeft hier een mooie oplossing voor bedacht:
De Limo Speelbox! Boordevol uitdagende speelactiviteiten voor verschillende leeftijden, waar jouw kids weer even mee vooruit kunnen!

 

Unieke box
Als ouder herken je bovenstaande vast wel. Na al die weken thuis zijn je kinderen wel uitgespeeld met hun eigen speelgoed. Hoe fijn is het dan, dat je tijdelijk ‘nieuwe’ speelactiviteiten kunt lenen?
De Limo Speelbox is gevuld met materialen voor verschillende activiteiten inclusief een handige beschrijving. Je kind(eren) kunnen binnen of buiten aan de slag. Met K’nex, magnetische tekenborden, geheimschrift of een ballonraket, waarbij niet één box hetzelfde is. Superleuk toch?

Voor elke leeftijd een andere box
De Speelboxen zijn er voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar, 4-6 jaar en 6-12 jaar. Er zijn (nu) 5 verschillende versies in deze leeftijdscategorieën.
Je kunt per gezin 1 box lenen binnen een leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. Dus bijvoorbeeld een box voor jouw 3-jarig kind en een voor een 7 jarige.

 

Een speelbox lenen?

Je kunt de box voor twee weken lenen. Als dit goed bevalt, leen je er daarna nog een. We vinden het fijn als je de box reserveert. Dit kan tot en met maandag 21.00 uur, voor de uitleen van de woensdag erna. Hierbij geldt. Op = Op.

Zijn alle boxen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Strippenkaart
Voor het lenen van de Limo Speelbox koop je ter plaatse een strippenkaart van € 5,00 voor 5 strippen. Per box gebruik je 1 strip. Wil je een box reserveren of heb je een vraag? Kijk op limonadebrigade.nl/gorinchem of neem contact op via gorinchem@limonadebrigade.nl 

advertentie
advertentie