Hippiefestival BdWP
Hippiefestival BdWP Harry Hol

Hippiefestival 2020 gaat door met een online 2020 editie

27 mei 2020 om 18:22 Evenementen Deel je nieuws

Hippiefestival 2020 gaat door met een online 2020 editie

 

GORINCHEM – Normaal loop je met je blote voeten, op het gras, Buiten de Waterpoort in Gorinchem. In je zelfgemaakte hippie outfit, een bloem in je haar, een lach op je gezicht. Maar de grote vraag is, waarom dit jaar niet genieten van het liefdevolle samen zijn en genieten van de hippie sferen, maar dan online, met elkaar. Kom en vier het Gorcums Hippiefestival online mee op vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli. Blijf op de hoogte via het Facebook evenement (www.bit.do/hippie2020) en volg #hippie2020 op alle bekende Social media.

 

Het wordt een waar feestje, een festival online, samen te genieten van de Hippie sferen in 2020. Ook jij kunt hierbij je stem laten horen. Door middel van foto’s, opnames van optredens, misschien zelfs een hippiemuziek livestream of een dj set?

Hoe zou jij willen en kunnen bijdragen aan de het online Gorcums Hippiefestival 2020? Wat gaan we met z'n allen bedenken voor deze bijzondere editie?

 

Voor deze initiatieven kun je mailen naar Yvonne van den Oever via yf@hippiefestival.nl. Zij zal alle links, en media delen in het Facebook evenement. Daarnaast kun je ook zelf delen met #hippie2020.

Dans 3 t/m 5 juli met blote voeten in het gras, luister naar je favoriete hippie muziek en deel zeker ook je foto’s en ervaringen met elkaar op Social media. Zo beleven we straks toch gezamenlijk het Hippiefestival.

 

Facebook evenement:

www.bit.do/hippie2020 of www.fb.com/events/573323479965162/

Voeg #hippie2020 toe aan je berichten, foto’s en video’s, zodat ze naar boven komen wanneer er gezocht wordt op #hippie2020

 

 

“It matters not who you love, where you love, why you love, when you love or how you love, it matters only that you love.”

-- John Lennon

advertentie
advertentie