Het pand
Het pand Danny Rijnhout

BUDO FABRIEK LANCEERT NIEUW FITNESSCONCEPT IN ARKEL

20 juli 2020 om 07:37 Vechtsporten Deel je nieuws

Per 1 september opent de Budo Fabriek in samenwerking met David de Bruijn Fysiotherapie hun nieuwe sportschool in Arkel. Samen lanceren zij een heel nieuw fitness-concept. Afgelopen jaren groeide de Budo Fabriek uit tot een sportschool met Karatelessen, boks- en kickboks lessen en small group fitness lessen. In de nieuwe locatie combineren zij het beste van beide werelden en komt er een nog groter aanbod aan fitness- en vechtsportlessen.

 

“Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen en realiseren we vierhonderd vierkante meter aan fitness- en vechtsport ruimte compleet ingericht met: een sprinttrack, crossfitrek, airrunners, airbikes, roeiers en aqua punchingbags. We zijn afgelopen twee jaar zo hard gegroeid dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Slechts een paar honderd meter van onze oude locatie hebben we nu twee nieuwbouwloodsen kunnen huren. Hiermee verdubbelen we onze ruimte en faciliteiten en kunnen we nog meer mensen in beweging brengen”, aldus Danny Rijnhout, oprichter Budo Fabriek.

 

Barbells & Punches – fitness en vechtsport gym
Met ons nieuwe concept combineren we het beste van twee werelden onder één dak. De naam Budo Fabriek dekte de lading van het aanbod niet meer, omdat Budo maar 1/3 van het aanbod is. We hebben inmiddels zes dagen in de week functioneel training, Karate en kickboks en Power Boxing lessen op het rooster. De nieuw naam zegt duidelijker wat we doen: we lift the bar and hit the bag!

 

Combineren persoonlijke aandacht met technologie!
We mixen fitness en (kick)bokstraining en creëren unieke workouts. Wat ons anders maakt is dat we in kleine groepen lesgeven waar veel aandacht is voor techniek. De small group fitness lessen worden gegeven door een personal trainer in combinatie met een fysiotherapeut. Daarnaast werken we met de nieuwste hartslag technologie en train je in de groepsles live op hartslag. Hierdoor kunnen we iedere sporter persoonlijk begeleiding en maximaal resultaat laten behalen. Aldus Danny Rijnhout, trainer en oprichter Barbell & Punches.

 

Claim nu jouw plek
Wil jij de nieuwste fitness- en bokslessen kunnen volgen onder één dak? Profiteer dan nu van onze openingsdeal en claim meer dan €170 euro aan voordeel. Aanmelden kan via www.barbellspunches.nl voor meer informatie kun je op de website kijken of bellen met Danny Rijnhout via 06-48368200.

advertentie
advertentie