Poster concert
Poster concert Reinier Korver

Kleine Kerken Tour

17 september 2020 om 14:52 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag 26 september vinden in de Koepelkerk van Arkel twee zomerconcerten plaats. Klassiek orgel-piano duo Duo Virtuoso – Mark Brandwijk, piano en Reinier Korver, orgel – spelen in het kader van hun ‘Kleine Kerken Tour’ samen met de jonge harpist Joost Willemze. Deze op-en-top artiest speelde al in TV-programma’s als Podium Witteman, trad op voor NPO Radio 4 en won meerdere concoursen. Sinds 2014 studeert hij aan het Conservatorium van Amsterdam. Joost zal tijdens het concert zowel solistisch als in combinatie met orgel en piano optreden. 

Het decor van het concert is de prachtige kerk in Arkel. Geliefd als trouwlocatie, maar ook heel geschikt voor klassieke concerten. Op het programma staat onder andere muziek van Bach, Mozart, Händel en Debussy.  

In verband met de maatregelen voor beperkt bezoek wordt het concert op dezelfde middag herhaald. Hierdoor zijn zowel om 14.30 uur als 16.30 uur 40 zitplaatsen in de kerk beschikbaar. De toegang voor het concert is gratis, plaatsen reserveren is wel verplicht. Dit kan via www.duovirtuoso.nl. Er is na afloop van het concert een collecte en digitale donatiemogelijkheid. Van harte welkom! 

advertentie
advertentie