Een gids laat de kinderen zien wat er allemaal te ontdekken valt
Een gids laat de kinderen zien wat er allemaal te ontdekken valt Staatsbosbeheer: Marjolein den Hartog (Kissmyarts)

Op struinavontuur in het Munnikenland

9 oktober 2020 om 11:20 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Ben je op zoek naar een leuk kinderuitje? Ga dan met Staatsbosbeheer mee op struintocht door het Munnikenland. Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 21 oktober om 14.00 uur en zondag 25 oktober om 11.00 uur een tocht speciaal voor kinderen vanaf vier jaar en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn €3, - voor kinderen en €5, - voor volwassenen. Kijk voor meer informatie en tickets op staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Speuren naar van alles en nog wat
In het Munnikenland rond Slot Loevestein hoef je niet op de paden te blijven! Al struinend door de ruige natuur laten de gidsen van Staatsbosbeheer de kinderen speuren naar dierensporen, veertjes en stenen, kleine beestjes, schelpen, en mooie bloemen en planten. Ze ontdekken wat er allemaal te zien is in de herfst. Ook mogen ze in bomen klimmen en stampen door de modder. Misschien komen ze wel oog in oog te staan met de konikpaarden of de rode geuzen; de grote grazers! In het Munnikenland is het allemaal mogelijk.

 

Meer informatie
Meedoen? Koop vooraf je tickets via staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein  Ter plekke aansluiten is helaas niet mogelijk. Voor deze struintocht zijn per keer maximaal twintig plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

advertentie
advertentie