Madelijne Kool
Madelijne Kool Fotograaf Madelijne Kool

Madelijne Kool - We moeten ergens beginnen

3 december 2020 om 16:48 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdagavond 15 december zal Madelijne Kool haar hilarische voorstelling ‘We moeten ergens beginnen’ spelen in Theater Peeriscoop. De voorstelling wordt twee keer gespeeld om 19:30 uur en om 21:15 uur. Ons foyer is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De zaalkaartjes zijn al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij. De voorstelling van 21:15 uur wordt ook live gestreamd. Bij aankoop van een livestream ticket kunt u vanuit uw eigen woonkamer meegenieten met deze fantastische voorstelling.

Kool is heel erg goed in beginnen. Daarna, tja, daarna. Afmaken of afhaken, that’s the question. Maar nu niet meer: Kool MOET aan de gang. Maakt ze het af, bijt ze door, haalt ze de finish? Ze zal wel moeten, no excuses, het is 1 voor 12: de wereld gaat er aan. In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. Haar 4 kinderen kunnen inmiddels fietsen zonder zijwieltjes: 4 pubers spannen samen om het leven van hun ouders zo ingewikkeld mogelijk te maken. De wereld staat in brand, de diesel voor de deur terwijl dat natuurlijk eigenlijk niet meer kan, maar ja, je hecht je aan zo’n fijne grote bus. De hormonen gieren door het huis en in het verleden behaalde resultaten in de liefde bieden geen garantie voor de toekomst.

Kortom: het hoofd zit vol... maar een vleugje verantwoordelijkheidsgevoel om de wereld redden kan er nog wel bij.

Met plantaardig eten, pubersnapsessies, schermloze dagen, klimaatneutrale seks, ontspullen en een instapcursus circulaire economie probeert Kool struikelend, zingend en dichtend met Papieren Selfies haar steen bij te dragen aan een betere wereld. Humor zal ons redden!  De HahaHandleiding ‘We moeten ergens beginnen’ is voor iedereen die ook wel wil maar niet weet hoe. Cabaret met veel muziek en Papieren Selfies, haar unieke dichtvorm.

De prijs voor een zaalticket is € 19,50. Voor de livestreamtickets betaalt u 10 euro als u alleen kijkt en voor 15 euro mag de hele huiskamer meegenieten. Tickets voor de zaal en de livestream staan te koop op www.peeriscoop.nl. De livestream tickets vindt u onder de tab “livestream tickets”.

advertentie
advertentie