Chillicious workshop afbeelding verstilling
Chillicious workshop afbeelding verstilling Cisca den Boer

Qigong workshop de Verstilling | online gratis

2 januari 2021 om 17:36 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Even helemaal niets. Stilte. Rust in je hoofd. Rust in je lijf. En van binnen leeft en stroomt het. Zoals de boom in de winter verstilt om in de lente in volle pracht uit te barsten. Lijkt je dat ook wel wat? In deze gratis online workshop ervaar je dat je onder alle omstandigheden kalm en rustig kunt blijven door zowel te focussen als te bewegen. Je leert de basisbeginselen van Chi Neng Qigong. Hiermee houd je de regie, blijft ontspannen, voel je je krachtig en relaxed. Dat geeft energie. Deze training is een cadeautje voor jezelf.

Altijd al eens willen weten en ervaren wat Chi Neng Qigong nou eigenlijk is? Pak dan nu je kans en meld je aan via cisca@chillicious.nl voor de link naar de workshop. Ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Chillicious geeft Chi Neng Qigonglessen in hartje Gorinchem. Qigong is een soort Chinese yoga, mindfulness en fitness tegelijk. Simpele oefeningen groot effect! Je doet je lijf en mind er een groot plezier mee. Wil je je graag goed voelen? Of gewoon een moment voor jezelf hebben? Voor meer energie, positiviteit, vitaliteit en minder stress doe je Chi Neng Qigong.

Chi staat voor levensenergie, Neng voor Potentieel en een gong is een tijdsperiode die je ergens aan besteedt. Chi Neng Qigong staat dus voor de energietijd die je besteedt om je volledige potentieel te bereiken op elk vlak. Je activeert de doorstroming van je levensenergie in je lichaam. Je ontwikkelt en versterkt alles wat jij in je hebt aan talenten en mogelijkheden om optimaal te functioneren. Je creëert je persoonlijke vitaliteit op elk vlak zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel. Dit maakt je kalm, krachtig en soepel. En dat merk je!

advertentie
advertentie