Ida van Dril en Michiel Schreuders
Ida van Dril en Michiel Schreuders Ministerie van Beeld

Ida van Dril - De Rattenvanger (6+)

23 maart 2021 om 18:44 Lokaal Deel je nieuws

Wilt u uw (klein)kinderen een onvergetelijke middag bezorgen? Dan is dit uw kans! Neem hen mee naar een stad vol ratten… vanuit uw woonkamer.

Op woensdagmiddag 31 maart om 14:00 uur zullen Ida van Dril & Michiel Schreuders op het toneel staan van Peeriscoop. Dit creatieve duo zal voor u, ook zonder publiek, hun voorstelling ‘De Rattenvanger (6+)’ spelen. Deze voorstelling wordt alleen live gestreamd. Zo kunt u met het gehele gezin vanuit de woonkamer toch nog genieten van deze voorstelling waarin hilarische momenten afgewisseld worden met ontroering.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad, maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee, want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet hoort hij de klank van de magische fluit en staart hij in de ogen van duizenden ratten…

Voor een livestreamticket betaalt u slechts € 5,00 en dan mag de gehele huiskamer meegenieten. U kunt de tickets kopen via www.peeriscoop.nl, tab ‘Livestream Tickets’.

“De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.” - Theaterkrant

“Een staaltje van ongekende technische schoonheid.” - Theaterparadijs

“Hilarische momenten afgewisseld met ontroering.” - Musicalsites

advertentie
advertentie