Tim van Werd zet Gorinchem internationaal op de kaart met liveset voor zijn nieuwe EP.

11 mei 2021 om 11:35 Lokaal Deel je nieuws

Na de succesvolle releases van “Who You Are” en “Same Three Words” singles in de afgelopen maanden, brengt Tim van Werd de volledige versie van zijn debuut-EP uit. 

Met twee gloednieuwe nummers toont de EP van Werd's kenmerkende progressive house stijl, een combinatie tussen dromerige en dansvloer-vriendelijke platen.

Op "Believe" creëert de Nederlandse producer een hypnotiserende en emotionele sfeer met zacht golvende baslijnen, hoopvolle zang en een welluidende drop die het juiste gevoel geeft.

Tim: Met "Who You Are" wilden we een sterke en rustgevende boodschap brengen die laat zien dat je de dingen in het leven niet altijd onder controle kunt houden. De afgelopen maanden heb ik met David Westmeijer heel nauw samengewerkt aan "Who You Are" en "Same Three Words" om de teksten en melodieën te schrijven. Zijn zang voegt een warm element toe aan de nummers, ik geloof dat de teksten echt de juiste boodschap afgeven. 

Voor "Believe" wilden we een dromerig, hoopvol nummer maken. De prachtige vocalen van Misha Miller passen hier perfect bij!

Ten slotte voegen de disco-invloeden in combinatie met sterke percussie en synthesizers van "Tell It All" de energie toe die ik zocht om de EP af te ronden. Ik hoop dat de luisteraar door de EP kan wegdromen naar een andere wereld.

De EP is nu uit op Nicky Romero's platenlabel Protocol Recordings.

advertentie
advertentie