BC de Vesting: Minder animo

20 augustus 2021 om 19:47 Sport Deel je nieuws

Het aantal deelnemers bij clubavonden in de herstart ZomerSerie bij bridgeclub de Vesting wordt elke week iets lager. Door vakantie, ziekte, angst voor besmetting of miscommunicatie? Zeg het maar!
De 16 wel aanwezige paren waren deze avond door wedstrijdleider Frans Uelman in één groep gestopt. Door twee sets met dezelfde spellen te gebruiken in vijf ronden, hoefde er aan de tafels 6, 7 en 8  geen spellen geleend te worden. Bij elke ronde wissel hield de WL goed in de gaten dat de juiste spellen op de juiste tafel terecht kwamen.

De mopperende verliezer van vorige week, Jaap Jan Beukenkamp, nam deze week met vaste partner Marchien O’Herne revanche op zichzelf en verraste iedereen door vanavond de winst te pakken met ruim 62%. Hiervan gaat hij nu een poosje nagenieten op Terschelling. Net boven de 61% eindigde het kersverse  bridgepaar Yvonne de Jager&Gea Leenes als tweede. Terug van Terschelling kwam het (echt)paar Van den Herik voor het eerst weer aan de bridgetafel in het hotel tot een prachtige score van 59%.

Volgende week is de laatste zitting van deze ZomerSerie en dan begint de reguliere clubcompetitie met HerfstSerie over 6 avonden. 

Voor de volledige uitslag,
ga naar http://www.16025.bridge.nl

advertentie
advertentie