Moeder met dansende kinderen
Moeder met dansende kinderen Pixabay.com

Swingen met je peuter

29 september 2021 om 20:54 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Het PeuterCafé organiseert op woensdagochtend 20 oktober van 10:00 tot 12:00 uur samen met Kindcentrum Alexandra een gezellige ochtend waarbij alle voetjes van de vloer gaan.

De bijzondere activiteit van deze maand is ‘peuterdans’. Op deze ochtend kunnen jij en je peuter samen komen dansen onder leiding van een medewerker van Kindcentrum Alexandra. Het dansen zelf is van 10:30 tot 11:30 uur. Dus hebben jullie zin om lekker te dansen en te bewegen? Kom dan samen naar het PeuterCafé!

Wil je andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend in het PeuterCafé samen met je kindje! De gastvrouw beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen én zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit tijdens het PeuterCafé is niet verplicht; je mag ook gewoon een kop koffie komen drinken en kletsen met andere moeders terwijl je kindje lekker aan het spelen is. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

advertentie
advertentie