Yoga
Yoga Pixabay.com

Yogadocente Sylvia naar Ouder Kind Inloop Rozenobel

19 november 2021 om 16:23 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 3 december hebben we tijdens de Ouder Kind Inloop in de Rozenobel bezoek van yogadocente Sylvia Sluiter. Zij komt van 9:30 tot 11:30 uur vragen beantwoorden en uitleg geven over de helende en ondersteunende werking van yoga in ons dagelijkse, soms drukke, leven.

Sylvia wijdt haar hele leven al aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zij volgde de Yin en Hatha Yoga-docentenopleiding. Yoga is volgens haar een uitlaatklep, een vorm van ontspanning en een manier om lief te zijn voor jezelf in de hectiek van alledag. Yoga leert je meegaan in de ‘flow’ van het leven. Soms even stilstaan in het moment om vervolgens in de stroomversnelling mee te gaan en na te denken over de vraag: “hoe houd ik alle ballen in de lucht?” Door regelmatige beoefening van yoga kom je krachtiger in het leven te staan. Je lichaam, je spieren en botten en je geest worden sterker en soepeler. Er is meer rust, balans en stabiliteit. Je wordt je bewust van jezelf, waardoor je andere keuzes gaat maken en je je gelukkiger gaat voelen.

Deze ochtend is Sylvia aanwezig tijdens de Ouder Kind Inloop om jullie van alles te vertellen over yoga en over de effecten die regelmatige beoefening ervan kan hebben op jouw leven. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de Ouder Kind Inloop of kijk voor meer informatie op  https://www.5dexperience.nl/.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

De Ouder Kind Inloop van de LimonadeBrigade is vanaf nu elke vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

De LimonadeBrigade is er voor iedereen; niemand wordt uitgesloten. Je hebt géén QR code nodig om de Ouder Kind Inloop te bezoeken. Wel wordt er gevraagd om bij verplaatsing een mondkapje te dragen. Wanneer je zit, mag het mondkapje af.

advertentie
advertentie