Promotiekaart
Promotiekaart Jos Jansen Music

Jos Jansen – We Celebrate Life

28 november 2021 om 14:09 Lokaal Deel je nieuws

Naar aanleiding van alle gebeurtenissen in de afgelopen periode heeft Jos Jansen recent de muziekclip “We Celebrate Life” uitgebracht, met een boodschap die je doet beseffen dat je moet genieten van elke dag. De video roept de kijker op om je dierbaren en alle mooie momenten in het leven te koesteren. Jos componeerde het stuk het afgelopen jaar – mede ingegeven door persoonlijke omstandigheden – onder het motto: “Houd hen van wie je afscheid moest nemen altijd in gedachten en vier tegelijkertijd ook het leven”. De muziek werd enkele maanden geleden Corona-proof opgenomen in een professionele studio. Het beeldmateriaal werd lokaal opgenomen. 

Als musicus stelt Jos zich steeds weer ten doel om energie te geven en altijd mooie dingen te blijven maken. Hoe zwaar de tijd ook is die achter ons ligt en wat er zoal nog komen gaat. Wie het werk mooi vindt kan zich voor dit en meer materiaal abonneren op zijn eigen Youtube kanaal: Jos Jansen

Dirigent De Bazuin

Jos Jansen begon met zijn conservatoriumstudie toen hij 21 was. In 1989 studeerde hij af als docerend musicus (Zwolle) en in 1991 als uitvoerend musicus (Hilversum). Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als bastrombonist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, waar hij medio 2014 afzwaaide. Sinds 2017 is Jansen dirigent van de Koninklijke Harmonie De Bazuin in Gorinchem.

Jos Jansen
advertentie
advertentie