Bazuin stream-kerstconcert
Bazuin stream-kerstconcert Theo Bos

Bijzonder Bazuin kerstconcert zonder publiek

19 december 2021 om 22:16 Lokaal Deel je nieuws

GORINCHEM -Zaterdagmiddag was er in de Grote Kerk te Gorinchem opname in beeld en geluid van het 32e kerstconcert van de Koninklijke Harmonie De Bazuin. Een unieke ervaring voor leden van het orkest. Het orkest omringd door vier camera’s en en technische apparatuur maakte dit kerstconcert anders dan anders.
Het grote gemis was toch wel het publiek. Die bepaald de sfeer met applaus en reactie op de gespeelde stukken. Nu werd er spannend gekeken naar de opnameleider die zijn duim omhoog stak “prima, volgende stuk”. 

Dat de leden van de harmonie flexibel zijn hebben ze op deze middag wel bewezen. Enthousiast en met volle inzet zijn ze aan de opname beginnen. Dirigent Jos Jansen woonachtig in Westervoort was vol lof over de inzet van de leden: “Blij dat we dit hebben kunnen realiseren. Wel een hele zit hoor van één tot vijf. Maar dan hebben we ook wat. Het wordt echt een sfeervolle en afwisselende streamline die samen met de gemeente Gorinchem wordt aangeboden aan de inwoners van Gorinchem e.o. De intro is van burgemeester Reinie Melissant-Briene. Mooi dat dat allemaal hier kan. Heel bijzonder.”


Vanaf zaterdag 24 december om 20.00 uur gaat het concert de lucht in en is daarna natuurlijk ook te zien en te beluisteren via www.debazuin-gorinchem.nl

Bazuin stream-kerstconcert
Bazuin stream-kerstconcert
Bazuin stream-kerstconcert
Bazuin stream-kerstconcert
Bazuin stream-kerstconcert
advertentie
advertentie