Else Hoekstra in haar cursusruimte, maar niet in haar eentje.
Else Hoekstra in haar cursusruimte, maar niet in haar eentje. Else Hoekstra

Korting & fotowedstrijd bij Where Else

22 december 2021 om 19:42 Lokaal Deel je nieuws

Praktijk Where Else bestaat 5 jaar en viert dit met een leuke fotowedstrijd. Else Hoekstra  verzorgt al jarenlang zwangerschapscursussen aan stellen en geeft de stellen altijd een eendje mee onder het motto: omdat je het niet in je eentje hoeft te doen! Nu vormen deze eendjes een leuke actie om het  5-jarig bestaan van de praktijk te vieren.

“Een kind krijgen is een hele grote verandering in je leven. In mijn praktijk bereid ik stellen voor op de bevalling en de komst van hun kindje. Het is zo belangrijk dat je weet wat er op je afkomt, wat er gebeurt en wat je daar in samenwerking met je verloskundige mee kunt doen. Als partner kun je heel veel betekenen en dat leer je ook.  Zo sta je samen sterk in deze  belangrijke tijd in jullie  leven. Om de begeleiding verder uit te breiden, werk ik in mijn praktijk ook als vrouwencoach en geef ik babymassage. ”

Inmiddels zijn er 350 eendjes verspreid over 5 verloskundigenpraktijken in de regio.  Deze eendjes geven recht op korting op een van de cursussen én er is een leuke fotowedstrijd aan gekoppeld. Ook de oude eendjes kun je daarvoor gebruiken. Op de site www.where-else.nu lees je alles over deze actie.

advertentie
advertentie