Team spirit
Team spirit Pixabay.com

Webinar: Zelfvertrouwen bij opvoeden door Silvia Romijn

6 januari 2022 om 20:44 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op dinsdagavond 25 januari organiseert De LimonadeBrigade een webinar over zelfvertrouwen bij opvoeden. Silvia Romijn verzorgt deze inspirerende gratis webinar die start om 20:00 uur.

Voel jij je wel eens onzeker, omdat je niet weet wat het beste is voor je kind? Voel jij je wel eens meer politieagent dan opvoeder? Vast herkenbaar, want het (mee)opvoeden van kinderen kent zijn uitdagingen.

Met deze webinar over zelfvertrouwen bij opvoeden verandert jouw rol als opvoeder van politieagent naar tuinman. Benieuwd wat het verschil is? Silvia Romijn legt het je graag uit in deze inspirerende gratis webinar! De webinar is ook interessant voor gastouders en alle professionals in de (kinder)zorg.

Aanmelden

Meld je aan en leer anders kijken, luisteren en doen naar kinderen en naar jezelf! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar gorinchem@limonadebrigade.nl. Na aanmelding ontvang je binnen 3 dagen een bevestiging per mail. De dag voor de webinar ontvang je de link naar de Microsoft Teams-vergadering.

De LimonadeBrigade

De LimonadeBrigade is er voor ouders in Gorinchem. Om andere ouders te ontmoeten, inspiratie op te doen, om samen met je kind leuke dingen te ondernemen en voor informatie over het ouderschap. We doen dit in een team van ouders en professionals uit Gorinchem.

Je vindt de LimonadeBrigade offline met het Mama- en PeuterCafé in de bibliotheek in Gorinchem, met de ouder-kind inloop in de Rozenobel en met het Fris-magazine. Online vind je op www.limonadebrigade.nl, Facebook en Instagram nog meer inspiratie en informatie.

advertentie
advertentie